Vložil verbal, 5. Únor 2024 - 12:45

Nezlobte se milý pane Číslovači, ale opravdu sem nebudu opisovat desítky čísel sklepů, jak jsou kde uvedeny a poskytovat nepřímo jiným předsedům SVJ návod jak to udělat, aby se na to obtížně přišlo a co nejhůř prokazovalo. Popsal jsem toho až až, můžete si vše znovu pročíst a dočtete se vše potřebné. Kdo chtěl pochopil a už poradil, a mohl jsem mu jako registrovanému napsat e-mail.

Podstatné je, že to bylo provedeno popsaným do značné míry klamavým způsobem a postupem, že teprve když sečtete počet vlastníků jednotek uvedený v prohlášení vlastníka a v katastru nemovitostí a porovnáte je se skutečným počtem nově postavených sklepů, tak teprve zjistíte, že je tam bez našeho souhlasu jeden sklep navíc, že některý ze sklepů musí být duplicitní.

Teď odhlížím od toho, že jeden celý prostor se sklepními kójemi, tj. k výhradnímu užívání se 6ti sklepy byl bez našeho nezbytného 100% souhlasu s takovou změnou rekonstruován na kočárkárnu, tj. k jinému nevýhradnímu užívání, což bylo a přetrvává dodnes ve faktickém rozporu s prohlášením vlastníka. Takže vada není v prohlášení vlastníka, ale v tom co se protiprávně provedlo.

Žádná bytová jednotka č. 0 neexistuje, není uvedena v prohlášení vlastníka. Žádná bytová jednotka č. 0 není zapsaná v prohlášení vlastníka. Žádný sklep č. 0 není uveden v seznamu sklepů vyvěšeném na vstupu do sklepních prostor. V seznamu sklepů je číslování 1, 2, 3, … V plánku jsou nakresleny mezi desítkami sklepů, dva sklepy č. 3, jeden zcela nalevo a jeden zcela napravo za několika zatáčkami. Takže na to, že jsou dva sklepy duplicitní ze seznamu ani z plánků (ale ani ze skutečnosti) také nepřijdete , to byste musel být Rain Man, že se podíváte na plánek a uvidíte hned geniálním mozkem takto skrytou **duplicitu.

Ve skutečnosti je nyní, jeden z těch duplicitních sklepů č. 3 označen číslem 0, takže ani pokud byste kolem něj náhodou prošel (je ovšem zastrčený za rohem, takže se kolem něj fakticky neprochází) tak si také bez geniální paměti neuvědomíte, že žádný vlastník jednotek 0 neexistuje a že je to divné.

A pouze sklepní kóje jsou dle prohlášení vlastníka v režimu společných prostor ve výhradním užívání vlastníka jednotek.

Uspokojil jsem Vaši zvědavost a máte dobrou radu?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.