Vložil verbal, 4. Únor 2024 - 16:14

Bohužel předsedu podporuje jeden silný 20% vlastník.

Neplatné rozhodnutí o změně topné soustavy a kotelny je z března roku 2022, zažalováno v červnu 2022, tříletý spor je ve druhém sporu o neplatnost rozhodnutí o změně stanov.

Tam byl použit obdobný modus operandi, soud žalobě v 1. stupni již do roka vyhověl, protože SVJ nám předem před shromážděním neposlalo projekt topné soustavy a kotelny a odmítalo ho zaslat dokonce i dodatečně, aby za schválený projekt pak mohlo vydávat tajný projekt vytvořený dodatečně v září 2022 při realizaci.

No a v tomto tajném projektu pak existovaly najednou v některých vybraných místnostech tajně „duplicitní“ radiátory. Stejné modus operandi.

Apropo schválila se nová topnou soustavu včetně kotelny, provedena byla přestavba luxussního kritalového stropního topení za radiátory. Ale jenom v bytových jednotkách, v nebytovkách se topení nevyměnilo a nepostavila se ani schválená vlastní kotelna. Tím pádem nekompatibilita měření. Právě proto, že jsme uplatnili, že jsme nebyli seznámeni s projektem předem, tak soud žalobě o neplatnost vyhověl.

No a stejné modus operandi bylo i u neplatné změny stanov – do zápisu, který předložili k zapsání soudu uvedli smyšlené údaje místo 73%, které by nestačily ke schvální stanov uvedli 98%. Soud má na zapsání 5 dnů, tak milá úřednice naletěla, překontrolovala si jenom zda je to více než 75%, a ihned vydali rozhodnutí o zapsání. Ale to všechno tu nechci rozebírat, to bychom to příliš rozplizávali.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.