Vložil Petr, 30. Leden 2024 - 16:33

"vyúčtování služeb (dále jen VS) za rok 2016, … SVJ.

… , reklamovala s tím, že ho neuhradím pro zjevné chyby, které obsahuje … výbor SVJ argumentaci opakovaně odmítl a …, že VS je v pořádku, … na mě v roce 2021 podána žaloba, … soud zamítl a potvrdil moje stanovisko (že VS není řádné) … více než 2 roky od nabytí právní moci rozhodnutí soudu, výbor SVJ stále odmítá VS opravit a prakticky nekomunikuje a na mé dotazy nereaguje.

Mohu se vypracování řádného VS nějakým způsobem právně domoci ? Lze považovat nárok (vypracování řádného VS) za promlčený, nebo nikoliv ?"

  • – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sepište to přehledněji, aby mudrci co neumí číst do toho „nepletli“ pokuty za prodlení s vyúčtováním.

SVJ tedy prohrálo soud o nedoplatek 2016.

Měla jste dát (po úspěchu u soudu se žalobou od SVJ) SVJ k exekuci.

Když už byla kdysi exekuce na Hradčany (nebudu to dohledávat), tak proč ne exekuce na SVJ, TEDY NA VŠECHNY ČLENY SVJ, T.J. VLASTNÍKY BYTŮ.

Někdo vám připomene, že prohrála právnická osoba SVJ, tedy i vy. Nebo žaloba byla jménem členů výboru (pokud to vůbec jde).

Ani snad není důležité, že pokud uvádíte letopočty správně, tak žaloba na vás (vyúčtování v 2017 za r. 2016) byla DLE MNE podána pozdě (v 2021).

Jak jsou ostatní vlastníci bytů (členové SVJ) seznámeni s tím, že SVJ (oni) projeli soud a měli by hradit právníka, poplatky soudu, atd (viz usnesení soudu) ?

Vy se chcete domoci

  • řádného vyúčtování,

SVJ podal žalobu kvůli nedoplatku

BLAHOPŘEJI K ÚSPĚCHU !!!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.