konec funkčního období

Vložil Jana (bez ověření), 9. Červen 2021 - 21:17 ::

Dobrý den,

prosím potřebuji poradit v prosinci 2020 nám skončilo funkční období ve výboru a vzhledem k zákazu shromaždování proběhla schůze svj az koncem května 2021.Naschúzi jsme si schválili změnu stanov kde statutárem uz je zapsán pouze předseda, protože výbor uz nechtel pokračovat, nicméně ani o funkci nového předsedy nemá nikdo zájem.

Bytové družstvo které nam delá účetnictví nás tlačí ze za každou cenu se musí někdo zvolit a nechtejí aby se poslal zápis o nezvolení na rejstříkový soud,že ho nemá kdo podepsat a že taková situace prý není možná.Ale co tedy dělat když já jako předseda uz prostě nechci pokračovat a z domu nikdo zodpovědnost nepříjme? Chci prostě se uz zbavit břemena zodpovědnosti. Jak prosím mám postupovat ? Myslím že družstvo nemá pravdu a zápis ze schůze se normálně poslat na rejstřík múže… A prosím do výmazu z rejstříku máme jako výbor pořád plnou zodpovědnost i když v prosinci období pěti let skončilo?

Díky za odpověd Jana B.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.