Hluční sousedé přes den

Vložil Anonymous, 25. Leden 2020 - 13:26 ::

Dobrý den, mám nad sebou hlučné sousedy, kteří mají několik dětí a dělají šílený bordel. Celý činžák je v SVJ a byty máme v osobním vlastnictví, takže legálně s tím nemůžu nejspíš nic dělat… Když začali s rekonstrukcí, tak jsem je poprosil, ať si pod podlahu dají folii s potlačením kroječového hluku. Bohužel tam mají parkety a nechtěli je měnit, takže se nic z toho nestalo. Já jsem si nechal odhlučit byt sádrokartonovými deskami, ale to bohužel nepomohlo. Každý den slyším dupáni, mláceni věcma o zem, vřískaní, pobíhaní, přesouvaní věcí taháním po zemi… Problém je, že většinu z toho dělají jejich děti, takže se to děje přes den a tím neruší noční klid. Občas také k tomu o víkendu jede vrtačka nebo nějaký jiný hlučný nástroj, což samotné jsem schopný tolerovat ale ne, když zbytek dne po celém bytě dupou děti. Už jsem jim i volal a říkali, že s tím nic nemůžou udělat.

Napadlo mě prostě vždycky, když nebudu doma, tak pustit naplno nějaký techno – mám 500W zesilovač a věřím, že hluk by se k nim dostal. Popřípadě občas v noci třeba ve 4 ráno na 5 minut pustit nahlas a pak zase vypnout.

Každopádně teď jsem narazil na zajímavou věc z Číny, která by měla dělat při správném nastavení bordel sousedům stejný jako oni dělají mně: https://www.aliexpress.com/…2599921.html?…

Máte s tímto nějaké zkušenosti? Já jsem si o tom něco četl a prý to funguje dost dobře.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.