Vložil Test IQ (bez ověření), 6. Leden 2019 - 8:03

hele Justíno, vyjasni nám svým ostrovtipem, o jakých věcech se vůbec může HLASOVAT a tedy se USNÁŠET ve společenstvích vlastníků…?

Lze se usnášet

  • O ČEMKOLIV? (třeba o trestech za nepozdravení příslušníka většiny nebo o výši příspěvku Justinianuse na rekreaci členů výboru)
  • O KOMKOLIV? (platí usnesení pouze na členy toho kterého společenství, nebo na jakékoli osoby v tomto či jiném státě - příklad budiž z amerických soudů, které teď aktuálně přisoudily půl-miliardy dolarů za odškodnění toho blbečka co se šel rekreovat do KLDR a po roce ho vrátil KIM amíkům ve vegetativním stavu)

Musí se podle tebe obrátit dotčená osoba na soud? Musí se obrátit na soud v ČR nebo může na ten kalifornský? … anebo se může jen pousmát?

Je směro-pravdivější USNESENÍ nebo LITERA ZÁKONA. Popírá li usnesení obsah litery zákona, je neplatné (musíš se domáhat neplatnosti vůči sobě) nebo nicotné (můžeš to nechat koňovi, protože práva se bude domáhat zástupce většiny co tvoji povinnost odhlasovala)?


svou „použitelnou radu“ si strč do .i.i až ti vyleze krkem. Jen nějaký vegeták nebo vypatloň by koupil byt pana Janka za podmínek, které tam koexistují. Jo a asi ještě ty.

Panu Jankovi, pokud nezíská nějaké přátele – a to asi nezíská, zbývá jediné: PE-PO + zápalka.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.