Vložil Justitianus, 29. Prosinec 2018 - 21:11

Pane Zděšený člene, už mne unavuje reagovat na Vaše amatérská tvrzení o Listině základních práv a svobod. Skutečnost, že Listina Vám garantuje nějaká obecná práva, neznamená ještě, že se těch práv nemůžete DOBROVOLNĚ vzdát.

Podívejte se sám na sebe: Listina základních práv a svobod Vám garantuje, že nikdo nesmí být nucen uzavřít manželství. Ale vzpomeňte si na Vaši svatbu – nikdo Vás nenutil, sám jste požádal o ruku, sehnal prstýnky, byla svatba, podepsal jste na radnici dokument. Tím jste se DOBROVOLNĚ vzdal Vašeho ústavou garantovaného práva nevstoupit do manželství.

To nemůžete vzít zpět. Myslíte, že přestanete být manželem, když začnete chodit po ulicích a vykřikovat, že svatbou byla porušena Vaše práva, garantovaná Listinou základních práv a svobod? Ale kdepak. Jste směšný. Každý kdo Vás uslyší si poklepe na čelo. Vaše manželství bylo uzavřeno DOBROVOLNĚ a jediná legální cesta z něj se jmenuje rozvod.


Stejné je to v SVJ pana Janka! Oni si DOBROVOLNĚ omezili způsob nahlížení do dokumentů SVJ. Ovce se dobrovolně vzdaly svých práv. Nic jim teď nepomůže, když jakýsi Zděšený člen začne zmateně vykřikovat cosi o Listině základních práv a svobod.

Z Vašeho manželství existuje jen jedna legální cesta ven: rozvod. Ze stanov SVJ pana Janka existuje jen jedna legální cesta ven: změna stanov.

Už to konečně pochopte a přestaňte blouznit o Listině …

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.