Vložil Magda3 (bez ověření), 3. Leden 2018 - 12:14

Zdravím Pavle,

to že má tento výtečný senát: Brzobohatá, Dýšková, Ferák jasno už dávno je zřejmé každému, kdo četl pár jejich rozhodnutí v posledních několika letech. Zda má jasno také NS jako takový a ÚS, to tento judikát nijak nepotvrzuje. Smutné je, že spory ohledně neplatnosti usnesení dostává vždy tento senát, který u toho přestal myslet a střihá jeden vadný judikát za druhým bez toho, aby tito soudci zapojili šedou kůru mozkovou. Že je tento pomýlený výklad protiústavní je celkem zřejmé i neprávníkům. A že si tento senát chybu nepřipustí a dál bude papouškovat, co již jednou řekl, je také celkem jasné.

Právní bahno, před kterým varoval pan Lake pokračuje v podobě judikátů tohoto senátu. Ale tito tři soudci se nám mohou klidně vysmát a dál se mohou jak čuníci rýpat v bahně, které sami vytvořili. Jsou totiž nepostižitelní.

Magda

…mimochodem Pavle, vy víte jak zněla ta usnesení a proti čemu dovolatel brojil? Bez toho nelze poznat ani to, co se těmto soudcům zdá důležité a co ne. Třeba byla napadena neusnášeníschopnost a tito výtečníci se rozhodli, jako již mnohokrát, že tak podřadná maličkost je nedůležitá. Netuším tedy, v čem jste si udělal jasno Vy a co je ten důležitý důvod.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.