Vložil MMM (bez ověření), 30. Listopad 2017 - 13:55

To jsou jen Vaše vlhké sny. Jak si asi takové vítězství představujete? Pokuta ze strany FÚ nepovede nejspíš ke zkrotnutí majitele, ale jen k tomu, aby si daně napříště ohlídal a soustředil se na mstu.

Zřejmě si neuvědomujete, že v SVJ jsou věci, které je třeba odsouhlasit 100 procenty vlastníků, stačí tedy jeden zahořklý vlastník a již nikdy nikdo v domě nic nepostaví, nepřestaví, nezmění.

Jste si opravdu jistí, že ve Vašem domě správci v SVJ dodržují naprosto vše, co je třeba. Takový dům tedy neznám, vždycky se něco najde, jen je třeba pořádně hledat.

Klasikou jsou věci typu botníky na chodbách, revize a kontroly, zamykání dveří, kamery, účetnictví – především zálohy na dlouhodobé opravy tzv. „FO“, vadná prohlášení vlastníka a tím zpochybněné užívání sklepů, přerozdělování financí atd. V každé dané věci můžete mít na krku soud s nespokojencem či přehlasovaným vlastníkem.

Perlička na závěr, pomsta největší, udaný vlastník byt začne pronajímat sociálně vyloučeným spoluobčanům. Příjem pravidelný a zaručený – protože vyplácený z veřejných peněz přímo pronajímateli, i když umenšený o řádné zdanění.

Nakonec ještě budete před zarputilým sousedem, kterého jste udali jen tak, ze závisti nebo jiného nízkého důvodu (nebo je za tím jiný spor, o kterém jste nám nenapsala?)klečet a prosit o usmíření.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.