Kverulant-lhuta na odpoved.

Vložil Hvan (bez ověření), 25. Říjen 2017 - 21:18 ::

dobry den,jsme svj…100 BJ. Mame v dome kverulanta. Zahlcuje nas ( vybor i nastenku svj)pozadavky a dotazy. U nekterych dotazu a pripominek ma pravdu. Ale vzhledem ke stridani predeslych vyboru doslo k dlouhodobe necinnosti. Snazime se postupne napravovat chyby a povinnosti. Ale neni v nasich silach udelat vse najednou.

Je nejaka zakona lhuta k vyrizeni dotazu? Muzeme mu napsat, ze je budeme bezodkladne zpracovavat, ale vzhledem k jejich cetnosti potrebujeme cas na pripravu a budeme je zpracovavat postupne tak, abychom neohrozili zajistovani chodu svj a neohrozili tim prava ostatnich vlastniku?

Vim, ze mame povinnost ukazovat mu vse, co jako vlastnik uzna vhodne, ale existuje nejaka mira,? napriklad kdy to muze ovlivnovat prava ostatnich nebo jako sikana vyboru? Pri pripadne zalobe je zpravidla dostacujici prokazat dobrou viru, ze jsme s nim komunikovali,sna­zili se a svedectvi vetsiny sousedu( pan jiz psychicky odrovnal 2 vybory, tedy ostatni vlastnici stoji za nami a jsou radi, ze tam jsme…)?

Nehroutime se, necekam, ze by nas zaloval, ale nechceme to brat na lehkou vahu a radi bychom se vuci nemu nejak rozumne vymezili …

Chvili nam prislo jako dobry napad s nim spolupracovat, ale byla to cesta do administrativnich pekel, kde by nebyl cas na nic jineho nez papiry…v pred­chozich vyborech byl „vyhozen“ pro „praktickou“ neschopnost…

Predem dekuji za Vas cas i odpoved.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.