Povinnost, přikládat k pozvánce na shromáždění podklady k bodům jednání

Vložil JaVa, 28. Duben 2017 - 12:31 ::

I takovým způsobem, odpovídá předseda SVJ a externí správce v jedné osobě, vlastníkovi jednotky, na jeho písemnou žádost o dodání podkladů k jednotlivým bodům vedených na pozvánce,ještě před konáním shromáždění vlastníků.

Tento předseda SVJ ignoruje nejen znění stanov,týkající se pozvánky na shromáždění,které osobně předložil v roce 2015"ovčanům"ke schválení.

Cituji: "Pozvánka musí být doručena a současně vyvěšena na domovní vývěsce nejméně 15(slovy patnáct)dní přede dnem konání shromáždění.Poz­vánka musí obsahovat čas,místo konání a program jednání zasedání shromáždění,příp. obeznámení,kde se mohou členové společenství seznámit s podklady k nejdůležitějším bodům jednání,pokud nejsou podklady k pozvánce připojeny.Konec citace.

Ale i dikce zákona č.89/2012 SB., § 1207 odst.(2) Nejsou-li k pozvánce připojeny podklady týkající se pořadu zasedání, umožní svolavatel každému vlastníku jednotky včas se s nimi seznámit.

PřílohaVelikost
dost o podklady0001.pdf777.05 KB
odpověď předsedy SVJ.pdf702.92 KB

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.