Vložil Čmuchal (bez ověření), 4. Duben 2017 - 11:54

Vlasto, právě proto tady mluví pan Patočka o dělení salámu a ne o tom, kterou část salámu zblajneš ty a kterou soused.

Četls ten plátek od MMR? Četl? Na straně 1 je komentován §6/1 „v tomto ustanovení je upravena možnost ujednání o způsobu rozúčtování nákladů na vytápění a nákladů na společnou přípravu teplé vody pro dům. Podmínkou je, … U společenství musí dojít k ujednání všech vlastníků jednotek.

Tak jestli se ti nelíbí sociální hranice ±40% jestli se ti nelíbí ani –20% a +100% no tak si dohodněte, že hranici horní (nebo třeba obě hranice) zrušíte (i když nedotápěči jsou přínosem :) že ':) .). A protože bezpochyby nemáte možnost v reálném čase zjišťovat „jak na tom jste“, začnete se chovat všichni slušně a slušně budete i topit, protože nebudete vědět „na koho ta sekyra“ záměrného plýtvání, či zase uzavírání ventilků, dopadne.

Jediné na co si dejte pozor, je dodržování dalších nesmyslnách vyhlášek (o plísních a houbách, o šíření chorob, o vytápění) – s některými byste se při této míře kapitalismu ve společném domě, mohli dostat do konfliktu.


Pokud ti jde o „šetření energií“ protože máš potíže s náklady, postav si byvak ze slámy a zavrtej se do země. Ujištuju tě, že za tvého života ještě Grónsko neroztaje a Arktida začne vydávat další surovinky který se dají přeměnit na teplíčko. Takže nějaký ekofašisty, co by furt chtěli chránit nějaký brouky, šetřili by energií hlavně na jiných, vypínali by „jaderné dary“ s tím že by to nahradili nákupem v jaderný energie v banánistánech (třeba v Temelíně), tady nechceme (dobrovolně skoč do slunce).

Vlasto pokud jsi ještě méně než „průměrný vlastník“ staň se „nájemníkem“

a to tě potom VEZME ČERT. Za to ti ručím :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.