Vložil JR, 6. Listopad 2016 - 14:19

Můj názor:

pokud SVJ nezareagovalo na Vaše požadavky, podejte žalobu. Vykašlete se na to, jak se chová zbytek lidí, můj předseda by Vám řekl, že nemáte kolektivní myšlení:-) Víte, že nárok máte, víte, že jste okopáván, tak nezbývá, než jít do toho, Je to smutné, ale je to tak. Nečekejte, že Vás za to někdo pochválí. Budou Vás pomlouvat a nesnášet, to je osud, nás „prudičů“, co chtějí mít přehled nad svém majetkem. BD přišla o práci převodem bytového fondu, tak se teď snaží ji získat zpět a opět ovládnout to, co lidé chtěli vlastnit a rozhodovat si tom. Že na tom pracují velmi intenzivně viz.: Okolobytu.cz Akademie bydlení ( běžte si poslechnout povídání na některý seminář!) a s nimi všechny jimi založené spolky. Angažuje se v tom skupina právníků včetně právníků ministerstev. Každý laik si sedne na prdel, když se mu řekne, že stanovy sepsal právník a že statutárním orgánem bude „profesionální předseda“, nejspíš nějaké BD s těmito právníky.

Zákony tvoří právníci, podívejte se, jak. Ještě se to drze nazývá zákony pro lidi! Myslí se tím omezená skupina právníků, která potřebuje ovládnout to, co většina z nás považuje za jakousi jistotu spokojeného žití, tedy Vaši střechu nad hlavou.

Jiná kapitola je ovšem to, že lidé se chovají jako hlupáci a mají pocit, že jim někdo obstará jejich majetek s láskou a péčí a řádně.

Jak to psával LAKE: „Kdo nedbá o svá práva, přichází o ně.“ Vynechejte emoce, je to ztráta energie, vykašlete se na své spoluvlastníky, podejte žalobu. Nemá smysl o tom diskutovat.

Znám SVJ, kde 2 roky poukazuji na šílenosti, týž vzorec, jeden proti všem. Po dvou letech se lidi diví, že mají prachy v prachu a za ně nic a vše špatně, já říkám, dobře jim tak.

Jar

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.