Prodej garážového stání

Vložil Unavená (bez ověření), 4. Květen 2016 - 22:40 ::

Tak jsme dnes měli shromáždění. Bylo to veselé: Přítomní by odsouhlasili i snad, že na obloze vidí zjevení. Ovšem největší kuriozitou bylo, že odhlasovali prodej garážových stání a to za cenu, kdo dá více – vyvolávací cena 135.000,– Kč. Nemohla jsem se udržet smíchy, co to za nesmysly výbor předváděl a prý to vše bylo projednáno s právníkem, kterého si platíme. Na takové hlouposti musíme mít právníka. Přitom garážové stání je ve společných prostorách domu a nyní s těmi, kteří ve smlouvě nemají výlučné užívání garážového stání tak se bude licitovat, kdo dá více za nabídku GS. Na otázku, kdo ta GS prodává, resp. kdo je jeho vlastníkem, tak bylo sděleno, že SVJ. Když jsem oponovala, tak se smáli. Co dodat?

Tak takoví právníci jsou a takoví statutárové – neví, že prodávají něco, co nevlastní.

Teď by mne zajímalo, v případě, že tak vyberou (počítají) 1,000.000,– Kč a dají ho do „FO“ – ikdyž jim sděluji, že FO neexistuje, jak s daněmi apod.?

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.