Může takhle vypadat zápis na ustavující schůzi?

Vložil Werewolf, 11. Únor 2016 - 10:22 ::

Čeká nás ustavující schůze, za přítomnosti notáře, kde budeme měnit i původní vzorové stanovy. Již jsme se s vlastníky na všem dohodli, jak na stanovách, na volbě předsedy (SO – mě), tak na tom, že nám někdo povede účetnictví. Toto zasedání povedu já a chci být na něj připraven, aby proběhlo řádně jak má.

Připravil jsem si tedy zápis ze shromáždění. Moje představa je, že si jej vytisknu a pojedeme bod po bodu. Tam kde jsou tečky se ručně zapíše počty %, popř. jiné požadované údaje. Po skončení to přepíši do pc, aby to nebylo jen propiskou, a vytisknu ke zvěřejnění jako oficiální dokument. Je moje představa vhodná, nebo to děláte jinak? Doposud jsem viděl jako řadový člen pouze prezenčku, předseda (stávající družstevní samosprávy) něco projednal, nikdo nic nikam nepsal a hotovo. Chci to dělat lépe, tak si nechám poradit, díky.

Nejde mi tu vložit soubor, tak takhle: http://ulozto.cz/…qbq/xxx-docx

p.s. žádám o odpovědi k dotazu. Na vznik svj, jak se má hlasovat, jestli má být pozvánka, jaký SO jsme měli volit, atd. atd. se tu neptám!

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.