Proces SVJ proti developerovi

Vložil Arveno, 27. Leden 2016 - 22:45 ::

tykajici developerem neuznane reklamace propadajiciho se parteru /dvora pod kterym je garaz. Jedina moznost pristupu/transportu stehovacich vozu atd k nekolika vchodum do budovy obsahujicim stovku bytu, je najezdem prez ten propadajici se parter/dvur. V soucastne dobe je prijezd aut ke vchodum do domu omezen na minimum.

Developer prohlasuje, ze parter nebyl designovan pro zajizdeni stehovacich vozu, aut remeslniku atd. Domnivam se, developer musel/mel pocitat s transporty do a ze stovky novych bytu a projektovat konstrukci stropu garaze a parteru se zretelem k tomu.

V prohlaseni vlastnika ani ve smlouvach s vlastniky neni ani slovo o potrebe omezit vjezd automobilu ke vchodum do budovy.

Moje otazka je jak vidite pravdepodobny vysledek procesu? Ma nekdo z Vas zkusenost s necim podobnym? Ocenime Vase rady, komentare a nazory. Dekuji za vsechny touto nedbalosti developera postizene vlastniky.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.