Pohádka o trubkách

Vložil Sandra (bez ověření), 27. Prosinec 2015 - 15:18 ::

Tak nám pomali končí vánoční čas a jelikož končí vyúčtovací období chtěla bych připomenout tvrzení jednoho zdejšího specialisty, že ve většině SVJ budou tato vyúčtování vadná.

Mistr nám tvrdí toto : Při rozúčtování nákladů na teplo zákon ukládá povinnost instalovat přístroje na každé otopné těleso. Tato povinnost měla být splněna do dne 1.1.2015. Každý neizolovaný kus železa v bytě, kterým protéká topná voda, je otopným tělesem.

Sám mistr byl osloven v diskuzi : http://www.portalsvj.cz/…jeste-jednou , aby nám definoval kde v bytě začíná a končí otopné těleso, na příkladech byl vyzván aby nám vysvětlil kolik otopných těles je tedy v konkrétním bytě, ale na toto nám nikdy neodpověděl a argumentoval pořád výhláškou (kterou sám špatně pochopil).

Je tedy někdo kdo osadil indikátory i na tyto trubky ? Co trubka která vede zespodu nahoru to je topné těleso společné pro některé vlastníky ?

Děkuji za reakci a přeji vše nej do nového roku Sandra

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.