Příkazní smlouva - konzultace

Vložil Werewolf, 1. Říjen 2015 - 13:39 ::

Naše SVJ vzniklé ze zákona r.2010 se nyní po 5ti letech snažíme ustavit. Do dnes správu vykonává družstvo. V souvislosti s tím jsem jediným, kdo je ochoten dělat předsedu. Proto:

Na zdejším "byťáku" jsem zjišťoval možnost spolupráce v oblasti účetnictví. Má představa je taková, že bych si veškerou správu zajišťoval sám, ale účetnictví neumím, proto na něj někoho potřebuji. "Byťák" je zvyklý provádět veškerou správu, není u nich běžné, že by se starali pouze o účetnictví, takže se na mě divně tvářili. Dále požadovali, aby veškeré platby probíhali přes ně. Pouhé nahlížení na účet se jim nezamlouvá. Chtějí s účtem sami operovat.

V případě plné spolupráce, tedy provádění veškeré správy mě předložili Příkazní smlouvu, kterou zde předkládám. Pokud bych měl tuto možnost nakonec využít, raději se chci poradit, jestli je podle Vás smlouva v pořádku, nebo v ní naleznete zásadní nedostatky?

Příkazní smlouva

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.