Platba do fondu oprav od založení SVJ

Vložil Sutyn, 2. Září 2015 - 21:22 ::

Naše SVJ vzniklo 27.7.2015, kdy byla svolána první schůze a založeno SVJ.4 byty byly zakoupeny a 11 již zatím zůstalo původnímu vlastníkovi a to městu. Zde byl schválen příspěk na správu domu a pozemku. Asi Vzhlem k prázdninám trvalo přidělaní IČ do 27.8 2015. Pověřená správa nemovitosti začně od 1.10 2015, kdy začně platit i nový rozpis úhrad, kde již bude uveden i tzv. příspěvěk do fondu oprav,,

Jedná se o to, že jsme se rozhodli za měsíc 8,9,10 ,kdy nikdo do ,,fondu oprav,, nic nedal. Z naší strany nebyl fond hrazen z důvodů, že nebylo IČ, nebyl proto bankovní účet a do konce září bude dle správce probíhat předání nemovitosti a odpočty.

Narazili jsme však na problém, že město s tímto doplatkem, nesouhlasí, jelikož by muselo doplatit za svých 11 bytů.(finance od nájemníků však vybírají stále stejné) Máme údajně svolat schůzi, kde nás stejně sílou hlasu přehlasují.

Další návrh je, že doplatí do fondu, ale až po přidělení IČ.

Dle popsané situace jsme:

  • povinni všichni platit do ,,fondu oprav,, od založení SVJ
  • má pravdu většinový vlastním bytů a to město

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.