Členství SVJ v SČMBD - je to k něčemu dobré?

Vložil KC (bez ověření), 18. Únor 2015 - 13:09 ::

Máte někdo zkušenosti s SČMBD, resp. je vaše SVJ členem tohoto spolku? Je to k něčemu dobré? Jakým způsobem jste využili jejich služeb, poradenství apod.? Má toto jejich dálkové poradenství nějaký smysl a výhody např. oproti trvalejší spolupráci SVJ s místním advokátem?

Z prvních poznatků o této organizaci nejsem moc moudrý, tváří se to jako velké nedostupné ministerstvo (svoje místní kanceláře nazývají „úřady“), na webových stránkách skoro žádný obsah a pořádně se nedočtu, co vlastně dělají a čím mohou být pro moje SVJ užiteční. Nenašel jsem ani jaký vybírají roční členský příspěvek za jednotlivé SVJ.

Když porovnám s konkurenční SMBD, tak ta aspoň pořádá pro veřejnost otevřená školení a vydává časopis.

Co mě zarazilo, že na webu vůbec nemají seznam členů, resp. je k dispozici jen formou prodeje v ceně 8,50 – 11 Kč za člena. Pro pozorovatele docela tajemná organizace. Trochu jsem googlil a ani se nezdá, že by byli mediálně aktivní.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.