Kdo smí být na shromáždění vlastníků, zvukový záznam ze shromáždění

Vložil Vlastník Praha (bez ověření), 13. Listopad 2014 - 18:05 ::

Dobrý den, v našem SVJ se chystá shromáždění, které slibuje mít velmi ostrý průběh, protože není vyloučené, že se výbor a kontrolní komise zapletly s investorem půdní vestavby, která v našem objektu probíhala. Proto bych chtěl na shromáždění pozvat zástupce tisku a celý průběh shromáždění si nahrát. Je to přípustné a legální? Děkuji, Vlastník Praha

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil Pub (bez ověření), 13. Listopad 2014 - 22:08

    no já nevím jak moc je to ne/legální, ale podle ňákýho rosudku NS nemůže na jednání schromáždění jít a jednat za vlastníka nikdo, pokud nemá SVJ ve stanovách umožněno zastoupení plnou mocí.

    Z toho lze dovodit, že ani zástupce „Tisku“ nebude vyjímkou, protože se jednání nekoná na místě přístupném veřejnosti ale jen členům společenství. Policie je oprávněna do těchto míst vtrhnout až poté, co bude mít hlášení na lince 158 hlášení o bezuzdně páchaných násilnostech.

    Doporučuji na takové jednání nechodit jinak než ozbrojený obuškem a tejzrem.

    Nezpomeňte také na film „se šípkovou“ – začali se prát až PO odchodu policajta Somra ze scény – ve Vašem případě až PO vypnutí zaznamenávání.

    Vložil Lachim Nilz (bez ověření), 14. Listopad 2014 - 9:49

    Promiňte pane Pub, ale běžte si sednout do pubu, nebo si nejdřív něco nastudujte a pak pište. A ještě se naučte číst na co se Vlastník ptá

    Vložil Poslanec (bez ověření), 13. Listopad 2014 - 20:37

    Zajisté, můžete přizvat profesionální televizní štáb i přítele kameramana amatéra, jak je libo. Dejte vědět, až dáte věc do tisku, rád si to přečtu.

    Vložil předseda vymahač (bez ověření), 13. Listopad 2014 - 20:11

    zde to najdete:

    http://www.portalsvj.cz/…omazdeni-svj

    ta samá práva máte při jednání s úředníky nebo opicajty

    Vložil předseda vymahač (bez ověření), 13. Listopad 2014 - 18:07

    je to přípustné, protože se nejedná o projev osobní povahy.

    je o tom zde i na internetu napsáno dost.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".