Vložil Pub (bez ověření), 19. Červen 2014 - 15:39

Já se rád poučím pane tpd. Můžete mne odkázat byť jen na několik málo zdrojů (alespoň jeden mimo tento portál) kde je bezreklamně uvedeno, že „NOVÝ kamerový systém“ spadá pod „SPRÁVU DOMU“ tak jak ji vymezuje §9 ZoVB a že je tedy skupina nějakých lidí oprávněna rozhodovat mezi sebou tak, že já se musím z jejich rozhodnutí finančně podílet na něčem co podle mne pod SPRÁVU nebo ÚDRŽBU domu nespadá?

Klidně to nemusí být jen „kamerový systém“… co já vím může to být třeba parkoviště, pískoviště, bazén, les, louka, fotovoltaika …prostě cokoli z čeho by se dalo soudit, že se nákup těchto „NOVÝCH požitků“ se nějakým způsobem dotýká SPRÁVY nebo ÚDRŽBY domu (podle NOZ jde o zlepšení ale já jsem ze SVJ(2000))

Na PČR nakonec asi půjdu, ale právě proto si musím ujasnit s čím vlastně. Na první pohled mi žádá „těžká újma“ (§1130 NOZ) nehrozí, že. Proto jsem založil toto vlákno, abych se dověděl jak SPRÁVNĚ postupují jinde… nebo abych se třeba dověděl že jsem prudič, který nechceli se dát beztrestně fízlovat, zřejmě může něco skrývat ba mohl by být i terorista. Kdoví, že jo.


Že cit. „kamera v domě (nikoliv v bytě) umí spočítat i“ kolikrát chodíte na WC? To jsem také překvapen. Kde jste se to dočetl? Já jsem uvedl, že to je možné díky „smart meteringu“. Ale o kamerách jsem to neslyšel ani nečetl. Takže s vámi souhlasím, a také tomu nevěřím :)))

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.