Vložil Nový přesdseda SVJ (bez ověření), 8. Červen 2014 - 14:23

Ještě jednou. Dotaz tazatele zněl, cituji: „Dobrý den. Řešili jsme opravy balkonů z FO, které jsou v Prohlášení vlastníka součástí bytu. Sehnat souhlas všech členů by bylo prakticky nemožné. Tuto věc jsme postoupili advokátní kanceláři, a k našemu překvapení nám sdělila toto: Změnit stanovy SVJ tak, aby bylo možné použít prostředky určené na rekonstrukci společných částí domu i na rekonstrukci jednotek, které jsou ve výlučném vlastnictví jednotlivých vlastníků jednotek. Můžete se, prosím někdo k tomu vyjádřit. Nám se to zdá v nemožné“ – konec citátu.

Chci od vás označit (protože nerozumím textu – sic!), kde je ukryt dotaz tazatele „jak složené zálohy na správu domu vrátit vlastníkům jednotek?“ Pravděpodobně použil některý ze sofistikovaných kryptografických programů, jehož kód ale bohužel znáte jenom vy.

To, kdo je a kdo není schopen pochopit text v jednoduché češtině nechám na rozhodnutí a zvážení každého účastníka tohoto fóra.

PS: Jsem ale nesmírně šťasten, že jsme se konečně na něčem shodli – ani já bych nechtěl být nejen předsedou, ale ani členem společenství, jehož členem by jste byl vy. To bych bez váhání volil bydlení pod mostem, k čemuž by ostatně postupy dle vašich „rad“ nesporně vedly.

Nový předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.