Rozhodnutí soudu odstoupení předsedy

Vložil Pavel P., 22. Květen 2014 - 18:38 ::

Dobrý den, Prosím vás o pomoc s odstoupení předsedy. Situace: Koupil jsem si domek plánuji se stěhovat v půlce prázdni jelikož jsem předseda
sdružení tak jsem postupoval takt Písemně jsem předal každému členu výboru i společenství že z důvodu plánovaného stěhování končím s předsednictvím a vyvěsil jsem to i na nástěnku. Na internetu justice.cz vyplnil formulář,který jsem z úřednicky potvrzeným dopisem zaslal na krajský soud přidal jsem papír na kterém byl důvod odstoupení a že jsem všechny členy na to písemně upozornil. Dnes mi přišlo vyrozumění od soudu viz příloha a já nevím co mám ještě doložit. Zítra to je 23.5 2014 mám svolanou schůzi. Můžete mi prosím poradit jak má dále postupovat a které listiny mám doložit. Je jasné že předsednictví nikdo v baráku dělat nechce,ale já nevím jak se toho zbavit.Chtěl bych skončit do 31.5 2014 nej­později však do 30.6 2014 Je tam v rozhodnutí soudu i upozornění že „jako den zániku členství popř. funkce nemůže být navrhován den, který předchází dni, kdy o návrhu má být soudem rozhodnuto“. Tuto pasáž jsem nepochopil a ani nevím kde toto datum mám vyplnit. Předem moc děkuji za pochopení a pomoc.

PřílohaVelikost
Soud.jpg.jpeg535.17 KB

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.