Vložil Pub (bez ověření), 14. Květen 2014 - 18:22

§7/4/a „…vybavit vnitřní tepelná zařízení budov přístroji regulujícími a registrujícími dodávku …“

nikde není uvedeno, že REGISTROVAT znamená „zaznamenat“ trvale nebo i jen dočasně. To jste si vymyslel. Příkladem je přístroj „Golden Delicious“. Ten objektivně NIC neměří, ale pouze zaznamenává skutečnost ze které lze soudit na velikost dodávky tepelné energie. A osvědčuje jin a právě ve chvíli odečtu.

zároveň musí být REGULUJÍCÍ. Indikátory ani přístroj „Golden Delicious“ ovšem nikdy neregulují dodávku tepelné energie v kWh ani v GJ ani v °C, nemají takovou stupnici, nemá k tomu nástroje, a tedy tepelnou energii neregulují. Regulují termohlavice tím, že ovládají termoventily. Teč­ka.


Používá Vaše SVJ pro rozúčtování vyhlášku 372/2001? Používá, že. Ta ale přece nemá algoritmus pro §4/4. Je tedy podle Vás nepoužitelná a „tečka“ ?? Ne že.

Používají ji všichni – i Vy pane Lake – a nepiští, že jim algoritmus není znám a proto se vyhláškou řídit nebudou to jen Vy se tady znažíte rozfoukat požár z ohniště které již vyhaslo a oblaky dýmu jsou již mlhavou vzpomínkou roku 2013 kdy byla změna zákona 406/2000 schválena

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.