Ostatní čerpají z FO a já nemohu, je to zákonné?

Vložil michal_hlavac, 5. Květen 2014 - 7:06 ::

Dobrý den, minulý rok jsem koupil byt v bytovém domě o 6ti byt. jednotkách. Platí se tam 1210,–/měsíc do FO. Dohromady to za rok činí 87120,–. Ještě před tím, než jsem byt koupil si všechny byty nechaly zafundovat vložkování komína z FO (řekněme třeba 5–10tis.). Bývalá majitelka mého bytu neměla bohužel na doplacení této úpravy a tak si to tehdy nenechala udělat, ALE ŘÁDNĚ PLATILA FO!(stejně jako já od té doby). Na mé první schůzi vlastníků jednotek mi bylo řečeno, že mi žádné peníze na tuto rekonstrukci nedají. Mě zajímá, zda je to vůbec možné (zákonné) mi zakázat čerpat prostředky, které se tam vložili stejným dílem jako od ostatních? Nemám snad stejný nárok na tuto opravu jako ostatní?

Jsem velmi rozhořčen, protože platíme vysoký FO a jediné co se na domě za poslední rok opravilo byly vstupní dveře z polska (cca 12tis.) a já nemohu čerpat těch několik tisíc, na které mám přeci nárok??

Děkuji za erudovanou odpověď.

Přeji hezký den.

Michal Hlaváč

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.