Soudní spor

Vložil tomassovak, 10. Duben 2014 - 17:59 ::

Dobrý den, jsem syn Pavla, který zde vystupoval pod více nicky. Jeho práce je dům hrůzy. Prosím o pomoc. Otec neplatil zálohy jak nestanovilo společenství. Prohrál již jeden soudní spor. Neplatil stanovené pladby záloh dle jejich výkladu práva.

Je tu problém jménem správce a svj a výbor. Není uzvřená smlouva o dodávce tepla a teplé vody pro jednotlivé vlastníky. Otec si pořídil dvě tč na ohřev vody a vytápění. Bez souhalsu stavebního úřadu a bez souhlasné stanovisko společentví. Umístěno na společnou část domu- obvodovém zdi na bálkoně což je zase ve vlastniství majitelů.

Soudní spor začal v roce 2008. Byla podána žaloba až 2010. Nyní otec zemřel a chtějí po nás platit za něco co jsme nespotřebovali. Fy Ista dělá rozúčtování dělá to špatně. Už tři posudky v náš propěch. Soudce nehájí zájmy nás podle ústvy je zaujatý je to bývalý člen KSČ! Utiskuje nás na našich právech, protože dle jeho citace máme pouze povonosti nikoliv právo se hájit. Nechat si zkontrolovat vyúčtování. Zda-li jsme zaplatili pohledávku se zajímal.

Přitom nemůže být splatná protože firma účtuje korekční jednotky. Náš byt je obydlený a topí se vněm. Nevytápějí nás byty kolem. Možná přesněji my je! Teplota v bytě se pohybuje od min 18 do 26 st. C. Měřeno meteo stanicí. Navíc je rozúčtování prováděno s rozporem. Co si pamatuji tak je tam ±40 ale oni mají tusím +40 –25. Navíc teplota v bytech je od 18 –12% a 27°C 40% a hodnoty k ní přípustné.

Vše má být děláno v duchu 372/2001 Sb. § 4 odst. 4. Korekční jednotky máme i když topíme. Náš být má celkovou 72.8. Dle jejich výpočtů je 52.7 vytápěná a ZPP 66.25. Ale dle mého zjištění by měla být 65.05

S pozdravem Tomáš

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.