Vložil Dotaz (bez ověření), 13. Srpen 2013 - 7:53

Mým záměrem není a nebylo zkoumat nebo snižovat Váš program natož jej dekompilovat či zjišťovat zda funguje přímo nebo přes web-servis. Výhradním zájmem bylo a je aby funkcionalita, která je podle mne stěžejní, aby NADÁLE fungovala (k čemuž je nutná jeho oprava).
A aby ji bylo možné s dostatečnou znalostí právních aspektů v kontextu tvrzení dostupných na WEBu CUZK provozovat ALE nikoliv s „odvahou“ potřebnou k provozování torrent-stahovače nebo k Bungee jumpingu; aniž bych tvrdil, že to má s Hl-SVJ spojitost významnou (nikoliv ale nicotnou).

…tato služba také nadále funguje (takže nadále funguje např. to, že když zadáte obec „Praha“ a potvrdíte to, tak se zobrazí seznam částí …

  • věřím že toto „užitečné torzo“ využije VÝZNAMNÉ množství uživatelů Hl-SVJ. :))
    Já za stěžejní činnost nepovažuji zjišťování seznamu částí nějakých měst.
    Já za stěžejní činnost považuji, získat seznam jmen+příjmení/a­dres/podílů aby šlo jeho zpracováním získat sestavy poskytované programem Hl-SVJ. Prostě aby fungoval podle podmínek platných při koupi. Jenže aktuální verzi (určené ke stažení) neodpovídá ani ten nyní dostupný manuál natož aby bylo jasné, která verze produktu je TA poslední.

Byl li bych já Výrobce:

  • program bych opravil,
  • právní aspekty ponechal koňovi

    a dále by nebylo o čem… ( no ale to jsem já :)) )

Jak se k tomu postaví Výrobce:

  • třeba to opraví a třeba ne. Uvidíme…
    (zatím se k tomu staví tak, že při spuštění programu jsme informováni že „něco nefunguje“, což je úsměvné a „velmi potřebné“)

PS: zobrazení jednotky je nyní významně rychlejší a nice to have by bylo k informacím pro Shromáždění přidat info o zástavních a jiných stavech, které jsou nepochybně také významnými informacemi pro další prezsentaci na Shromáždění.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.