Vložil taky vlastník (bez ověření), 2. Březen 2013 - 10:51

hajduli dajduli, ach jo… „Viktore_SVJ“

myslíte snad, že jsem zvědavý na Vaše úšklebky. Myslíte že kdybych k něčemu vedlo přesvědčování ovcí, že bych si cintal triko zde? Možná jsme nepostřehli, ale nabádal jsem, aby jste radil z pozice jednotlivce, NE z pozice skupiny o které předpokládáte, že bude silnější než jiná skupina spoluvlastníků hlasujících proti Vám. Takže – není to tak, že přímo ve Výboru jsou „shnilá jablka“ ale obecná vůle k prosazení těchto změn (ani ú Výboru) není. A co výbor jako MEGA-TUPEC (který je pouze správcovou loutkou) nepodpoří, to prostě ovce neodhlasují – tak je to ve mně známém případě. Jenže zde neřešíme moji maličkost ale nešťastného „salve“.

A k těm stanovám – samozřejmě, že tam můžete mít „právo na vyúčtování“ ale otázka zní, pokud je selektivně terorizováno malé procento spoluvlastníků – co mají tito dělat. Takže ničeho nelitujte, zvlášť pak mne a pokud něco máte … tedy napište „rozumná zkušenost“. Slogan „…Na Vasem miste bych rozhodne „tahnul k soudu“ – najdete si pravnika, ktery krome schopnosti precist zakon taky zna patricne judikaty…“ je velmi povedená reklamština.

Apropo: Vy sám jaké máte zkušensoti s hledáním právníka který má takovéto Vámi předpokládané schopnosti. Zatím jsem zjistil, že takové „supermanské“ – mají jen právníci od „Perry Massona“ nebo z jiných trhlých ami-serošů – ne však v běžném českém městě okresní velikosti.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.