Prosba na zn. LAKE

Vložil Judr Janíček (bez ověření), 15. Únor 2013 - 10:49 ::

Včera jsem se zájmem přečetl diskusi k článku „V metodice rozúčtování topných nákladů jsou zřejmě velké chyby“, který napsala pí Vlášková.

Z diskuse k tomuto článku mně nejvíce zaujal příspěvek zn. LAKE, ve kterém se zmiňuje o připravované novele platné vyhlášky s následujícím komentářem: „„Měl jsem podezření, že ignoranti na ministerstvu slepí novelu vyhlášky tak, že bude ještě horší než současné znění. Utěšoval jsem se ale tím, že horší už to snad být nemůže. Ale povedlo se jim to!!! Absurdní, naprosto nesmyslnou a fyzikálně vadnou koncepci nové vyhlášky představil před dvěma dny (pozn. 23.12.2012) pan Josef Darebný z MMR. Základní složka má klesnout na 30%, spotřební složka bude 70%.“ Mimochodem s tímto závěrem zcela souhlasím.

Vzhledem k tomu, že zn. LAKE moderuje diskusi k tématice „Vytápění“, dá se tedy předpokládat, že svými znalostmi značně převyšuje drtivou většinu diskutujících, kteří nemají žádné praktické zkušenosti s rozúčtováním topných nákladů a část možná ani nezná nebo nerozumí metodickým pokynům k platné vyhlášce. Bylo by proto záslužné, aby zn. LAKE tak závažné tvrzení rozvedl a usměrnil tak probíhající diskusi od přehršle emotivních výlevů k zásadním problémům rozúčtování.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.