Vložil CocaCola (bez ověření), 2. Září 2012 - 1:25

mám 3 vážné otázky:

  1. nebylo by možné použít kameru na monitoring toho, zda ve svém bytě nemanipuluji neoprávněně s majetkem SVJ např. s vodoměry nebo rozdělovači topných nákladů nebo zda nepoškozuji topnou soustavu demontováním radiátorů?
    (U vodoměrů bych si to nainstaloval např. ve stupačce a mířily by na tato zařízení tak, aby mne to zachytilo vždy když se k nim jen přiblížím)
  2. bylo by vhodné aby kamera zachycující vodoměry zachycovala i zvuk či byla případně napojena na alarm v domě nebo přímo na Policii?
  3. kdyby se mi to snad následně „zajedlo“ a odmítl bych nadále remcat jen pod peřinou, jak by mne SVJ mohlo donutit odstěhovat se?
  4. Mohlo by po mně SVJ žádat náhradu za „zmařenou investici“ v případě, že provedu anihilaci jejich pitbulka, který mne bude „testovat“, na plánované vrátnici – před vchodem do SVJ pro zjištění zda do SVJ patřím?
  5. bude důkaz kamerovým systémem „připuštěn“ když soudkyně v případu p.Michálka (bývalý šéfík SFŽP) NEUZNALA nahrávky prokazující korupci. Vyplatí se pak investice do výše popsaných případů „…aby dům byl chráněn např. vrátnicí či kamerovým systémem…“ jak uvádí pan „velký rybník“

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.