Kamerové systémy

Vložil Pavel, 1. Září 2012 - 11:30 ::

ÚOOÚ bude pořádat dne 16.10.2012 kulatý stůl ke kamerovým systémům.

Dotazy a podněty z praxe lze posílat do 30.9.2012.

Převzato z www.uoou.cz:

"UPOZORNĚNÍ

Jednotlivé příspěvky vyjadřují názory účastníků Diskusního fóra Úřadu. Úřad jejich obsah nemůže ovlivňovat a žádným dalším způsobem modifikovat, vyhrazuje si však právo na jejich eventuální odstranění. U příspěvků jsou nepřípustné především vulgarismy, urážky, pomluvy, rasistické postoje a tzv. skrytá reklama. Délka příspěvku by neměla přesáhnout 1000 znaků, delší texty budou kráceny.

Právě probíhající diskuse:

Téma: Kamerové systémy a jejich provozování z pohledu zákona o ochraně osobních údajů v teorii a praxi od 31.08.2012 08:00 do 30.09.2012 23:59 hod. dotazy je možné pokládat do 30.09.2012 23:59:00 hod. Popis fóra: Zajímají nás Vaše názory na používání kamerových systémů, případně Vaše obavy z jejich využívání. Napište nám, jaké máte zkušenosti

a) s kamerami monitorujícími domy;

b) bytové komplexy aj. (přístupové komunikace, garáže, parkoviště);

c) s kamerami v dopravních prostředcích;

d) se šířením záznamu sdělovacími prostředky (po internetu) – Museli jste se někdy bránit proti lživě šířené informaci?;

e) se sledováním vozidel, např. s využitím služby GPS Locatoru.

Vaše názory předložíme k odborné diskusi v říjnu na kulatém stolu „Kamerové systémy a jejich provozování z pohledu zákona o ochraně osobních údajů v teorii a praxi“. S výsledky diskuse Vás následně seznámíme na webových stránkách úřadu a společnosti ORSEC. Vaše příspěvky přijímáme prostřednictvím tohoto diskusního fóra do 30. 9. 2012."

Hezký den!

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.