Vložil Ferat, 20. Srpen 2012 - 16:18

Lake píše toto, cituji:

„Vlastníci jedině v Reserve study názorně uvidí, jak v dalších letech budou nevyhnutelně dožívat další a další části domu a jak bude nutné na jejich opravu či výměnu zajišťovat nemalé částky – právě toto poznání je přiměje, aby zvedli ruku pro tvorbu vyšší dlouhodobé zálohy.“ Konec citace.

Milý zlatý Lake, většině lidí můžete předkládat tisíce plánů, tisíckrát jim můžete vyčíslovat co má jakou životnost a kdy to doslouží, ale 99% z nich tím NEPŘESVĚDČÍTE, aby zvedli ruku pro vyšší zálohy!!!

Nevymýšlejte teorie o schopnostech či neschopnostech výborů SVJ či představenstev BD, to je o mentalitě lidí a je to až na výjimky VŠUDE stejné.

Nepopírám že máte jistý právnický rozhled, ale Vaše názory jsou pouze salonní tlachy. Nic víc, nic míň. Takovýchto tlachalů jsou plné úřady a parlament, proto jsme tam, kde jsme. NIKDY jste se nepochlubil, zda máte skutečné právní vzdělání či jen papouškujete judikáty. NIKDY jste také neřekl, zda máte také PRAKTICKOU zkušenost s prací v orgánech SVJ nebo BD či opět jen teoretizujete?

Já vykonávám v družstevním domě v Chebu s 36 byt. jednotkami a s cca 67% vlastníků funkci předsedy samosprávy již pátým rokem. Je mi 38 let, mám za to 2500 Kč 1× ročně. Vzděláním jsem „jen“ vyučen.

Odpovíte mi??? Bez vytáček? Bez nadutosti Vám tak vlastní?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.