zápis na obchodní rejstřík

Vložil StepankaV, 14. Květen 2012 - 11:48 ::

Dobrý den, chtěla bych poprosit o pomoc. Potřebuji vymazat jednoho člena výboru a namísto něho zapsat nově zvoleného člena. Dnes jsem našla formuláře, které jsou na první pohled celkem podobné těm starým, ale v podstatných částech se to liší. Máte někdo zkušenosti s novými formuláři na OR? Nevím, zda je potřeba i tento formulář, který je ke stažení na http://portal.justice.cz/…2/ms/ms.aspx?… podepsat (v původních byl ověřený podpis) a kde (chybí kolonka)? V návodu na vyplnění se o tom nikde nepíše. Co všechno se tam má přikládat? Jako ke starým návrhům: zápis ze schůze Shromáždění, prezenční listinu, souhlas se zvolením do funkce,podpisový vzor, čestné prohlášení a výpis z RT? Chtěla jsem to napsat na ten formulář původní, ale ten prý již nevezmou, musí to být na novém formuláři.

A ještě bych měla jeden dotaz. Žádost o odstoupení z funkce podal člen poté, co jsme původní termín schůze Shromáždění museli odvolat z časový důvodů (lidem se to nehodilo). Takže jsme tu původní pozvánku pouze doplnili o odvolání z funkce jednoho člena a volbu nového člena výboru. Toto vše proběhlo řádně a Shromáždění se již uskutečnilo. Nastal však nyní problém v tom, že na Shromáždění jsme probírali celkem citlivé údaje – hlavně stav a výše konta, podání žalobu na jednu osobu. Vzhledem k tomu, že musíme přikládat i zápis ze schůze Shromáždění, je velmi pravděpodobné, že tato osoba se o našich plánech dozví a žaloba již bude bezpředmětná. Jak to vyřešit, když náš KS zápisy ze schůzí, které se mu spolu s návhem zašlou, tak normálně vyvěšuje na net?

Předem děkuji za radu. Š.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.