rozpocet vody...

Vložil eva (bez ověření), 25. Leden 2023 - 17:18 ::

Dobry den vsem,
mam jen dotaz, jsme maly 4 bytovy dum, vsichni jsme vlastnici bytu, jedna osoba v dome vybira penize za vodne a stocne, zalohy ji posilame na jeji soukromy a osobni ucet, po vyuctovani podle faktury jsem si precetla , ze dum mel preplatek kolem 1000,– kc , kdyz jsem se se zajimala, kdy rozdeli preplatek, tak mi pani rekla, ze ja preplatek nedostanu , a preplatek rozdeli jen 3 majitelum bytu a protoze ja mam nejmensi zalohu , tak preplatek nedostanu.. , ale musim jeste doplatit 200, kc
jako nedoplatek.. kdyz jsem se ptala jake zalohy a spotreby maji ostatni v dome , tak mi od pani bylo receno, ze to muj problem neni a nemusi me to zajimat a jestli si to neumim podle vodomeru a faktury spocitat , tak jsem natvrdla… A tak se ptam … mam pravo vedet o ostatnich majitelu bytu v dome o jejich ctvrletnich zalohach a o vodnem a stocneho za cely rok ??? … jinak si asi nemuzu overit, jestli je rozpocitana vodne a stocne spravne a take by mne zajimalo, proc je to tak velke tajemstvi??? … kdo to vi , tak mi poradi… dekuji vsem..

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.