www.adminreal.cz

Vložil Anonymous, 23. Srpen 2019 - 16:10 ::

www.adminreal.cz

Nabízíme jednoduchý přehled o chodu Vašeho SVJ či družstva, zejména přehled o platbách, o výši fondů oprav či úvěru, o termínech zákonem předepsaných revizí, exekucí a insolvencí na člena SVJ a dalších funkcí, a to formou dálkového přístupu do elektronické aplikace. Zejména díky elektronizaci správy jsme schopni efektivněji, rychleji a spolehlivěji zajistit využívání veškerých služeb a v neposlední řadě i snížení nákladů spojených se správou Vaší nemovitosti. Jsme přesvědčeni, že elektronizace správy je v dnešní době nutnou podmínkou pro rychlé, efektivní a hlavně spolehlivé fungování správy Vašeho bytového domu.

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil Vlastníci bytů (bez ověření), 23. Srpen 2019 - 20:39

    Vážený adminreal.cz,

    hledáme profesionála v oboru správa domu. Pro posouzení Vaší nabídky prosíme o poskytnutí následujících listin:

    předpis záloh na služby,
    vyúčtování služeb,
    předpis záloh na správu,
    vyúčtování správy,
    případně další listiny, které rovněž pokládáte za podstatné, ale nás jako vlastníky bytů zajímají zejména ty shora uvedené.

    Děkujeme.

    Vlastníci bytů

    Vložil Dudekk (bez ověření), 23. Srpen 2019 - 16:46

    Když jsem si přečetl článek Rozúčtování nákladů bytového domu na tomto webu a dozvěděl jsem se, že podle vás, odborníků, jejichž služby bychom si měli koupit, není možné rozúčtovat např. náklady spojené s poskytováním právních služeb týkajících se správy domu a pozemku (i když to už „uletěl“ zákonodárce, resp. vláda), pořízení majetku sloužícího pro vlastní správní činnost, například počítač, zajišťování veškeré správní, administrativní a operativně technické činnosti atd. jinak než na každou jednotku stejně, tak vůbec nerozumíte (zřejmě váš právník) tomu, čím se živíte či chcete živit.

    § 1180 o.z. je dispozitivní, to už je v dnešní době jasné (téměř) všem.

    Mně jste nepřesvědčili, stejně jako 99 % ostatních rádobyodborníků na SVJ.

    Mnoho je totiž povolaných, ale málo vyvolených!

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".