Rozúčtování a rekapitulace tepla IRTN přiloženo - je/není v něm chybička v korekci?

Vložil Anonymous, 29. Květen 2018 - 9:38 ::

Zdravim vsechny experty na vyuctovani a rozuctovani irtn,

1. Zde je vyuctovani tepla a ja si nejsem jist zda tohle s ohledem na limit –20/+100 (nebo –20/+80 – nevim presne) je spravne provedene rozdeleni nakladu, kdyz jeden tam oznaceny byt byt ma –23% a zadnou korekci (0/1) tim i nejnizsi cenu za m2

https://www.dropbox.com/…a%202016.jpg?dl=1

Diky za kazdy nazor zdejsich zkusenejsich diskutujicich jako TN a spousta dalsich —- co si o tom konkretnim rozuctovani a rekapitulaci damy a panove myslite? Je OK, neni OK, je to v toleranci atp. At jiz ten jeden oznaceny radek nizsi nez –20% anebo celkove rozuctovani – alespon od oka.

Jde mi o info pro zajimavost, zda ty tisice, co za vyuctovani firmam zaplatime, alespon maji nejaky smysl a firmy rozuctovani provedou spravne.

2. namery a prostorove korekce jednotlivych meridel na radiatorech mi poskytnuty nebyly, s oduvodnenim, ze jde o osobni udaje (irtn jsou ve spolecnem majetku SVJ). Nas pan predseda SVJ je JUDr. a vse vi nejlepe, tak musi mit pravdu. Nicmene opakovane se me pta na to, co myslim napriklad slovy PENB a IRTN, tak vazne nevim.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.