Problémový soused

Vložil Kathajkova (bez ověření), 11. Leden 2014 - 10:41 ::

Dobrý den,máme v našem SVBJ 8bytů jednoho,co dělá pořád problémy,komunikuje s náma pouze hulvátskou formou dopisů,neotví­rá,nechodí na schůze,neplatí tak jak má a kvůli němu jsou všichni nešťastní.Jsou to samí důchodci.Jsem pověřený vlstník cca půl roku,dala jsem vše dopořádku co se týká vedení a účetnictví,ale některé věci nevím a neznám,proto prosím poraďte,jak na takového člena. 1.máme povinnost zasílat kopie o schůzi a změnách i lidem,co bojkotují schůze a nekomunikují? 2.navýšili jsme fond oprav,ale tento pán nehodlá platit ani měsíčně ani nic navíc,protože jsme mu neposlali kopie ze schůze. 3.V těch dopisech nás napadá o nefunkčnosti výboru, přitom když pominu,že si s ním dopisovat teda nechci,ani neví,že se změnil výbor,že je vše jak má atd… 4.naposledy nám napsal,že změnil trvalé bydliště,zrušil schránku,ať mu dopisy posíláme k jeho mamě,přitom bydlí nademnou a je pořád doma. 5.je to vážně podivín a když jsem mu jednou posbírala jeho flašky,mýdla,žá­rovky,ponožky,co háže před dům a šla mu je dát,udělal mi takový výstup,že už se nikdy s ním bavit nebudu,protože je to hulvát.

Vážně nevím jak na něho,u nás je to samá babička a děda a všichni se ho bojí. Ale to přeci takhle nejde,aby jeden pán znepříjeňoval svým jednáním život všech

děkuji za odpovědi Katka

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.