změna využívání komerčních prostor

Vložil Markéta L. (bez ověření), 21. Říjen 2016 - 10:39 ::

Dobrý den, chtěla bych se informovat o nutnosti změnit užívání nebytového prostoru. Chci si pronajmout obchod(50m2), který chci využívat jako prodejnu zdravé výživy(balené, chlazené zboží a čerstvé pečivo). Tento nebytový prostor byl zkolaudován v roce 1995 jako obchodní prostory. Musím nyní řešit změnu? Stavební úřad tvrdí že ne. Ale Hygiena tvrdí, že změna je nutná. Máte s touto problematikou někdo zkušenosti? Děkuji, Markéta L.

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil Pavel II (bez ověření), 23. Říjen 2016 - 17:17

    Hygienické podmínky pro provozování konkrétní provozovny v nebytovém prostoru neřeší svým rozhodnutím.

    Vložil VN (bez ověření), 21. Říjen 2016 - 13:06

    obchodním prostorem nezávisle na tom , zda tam prodáváte pečivo anebo drogistické zboží. Toto není o kolaudaci , ale o dodržení hygienických předpisů , které mohou být pro každý případ jiné. Když bude vařit obědy , musí vám nějak vyhovovat kuchyně. Když zde budete provozovat kavárnu či restauraci , tak například musíte dodržet správný počet záchodových míst na WC atd, atd…

    Vložil Taisa, 21. Říjen 2016 - 12:29

    Dobrý den, toto je velmi specifický dotaz. Změnu chce po Vás hygiena, tak ať Vám hygiena dá písemně, co vlastně chce. Pokud máte „obchodní prostory“ na něco změnit, tak ať napíšou, na co přesně je máte změnit.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".