Vložil J.Novák (bez ověření), 6. Duben 2016 - 23:45

To tedy koukám, vy jste schopen vypotit ještě větší bláboly, než jsem si o vás myslel.

  1. Banku, která poskytuje hypotéku, vztah mezi SVJ a pojišťovnou věru nezajímá. Banka potřebuje jistotu, že když něco neklapne, dostane své peníze zpět. Člověče, vždyť půjčuje peníze na 20, někdy i na 30 let, tak je snad zřejmé, že si je musí dobře smluvně zajistit.
  2. Zajišťovna tu opravdu není od toho, aby platila pojišťovně špatně pojištěné riziko u tak běžných záležitostí jako je pojištění domu. Zajišťovna nastupuje v případech mnohem většího rozsahu, zpravidla u přírodních katastrof značného rozsahu, nikoli kvůli jednomu bytovému domu.
  3. Vaše divoká spekulace, že banky mají své pojišťovny a že mi někdo nabídl něco výhodně…no tak to už je vysloveně pod úroveň jakékoli diskuse.

Když něco nevíte nebo neumíte odpovědět, tak prostě řekněte, že nevíte. Není to žádná ostuda. Mimochodem, v jiném vlákně jsem si všiml, jak mluvíte o „nejmenovaném ministrovi a jeho českoslovenštině“. No pokud vám toto přijde zábavné, tak bych se vás rád zeptal, kolika mluvíte jazyky. Já čtyřmi, pokud započítám i slovenštinu. Pokud bych ale měl mluvit mezi Slováky, jsem si jist, že by chyb nebo nepřesností u mě našli dost. Ve světě ale bývají velmi tolerantní a zpravidla oceňují, že cizinec s nimi vůbec mluví jejich mateřštinou, jazykové nedostatky neřeší. To jen v Čechách se vždycky najde nějaký chytrolín, který se umí jen posmívat a vůbec si neuvědomí, že sám by nezvládl ani to minimum. Pak se nesmí divit, že je jen za šaška.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.