Vložil anon (bez ověření), 8. Červenec 2011 - 7:44

Cituji „Jediný, co čiší z vašich příspěvků, je samolibost, bez ohledu na vlastníky. U vás jste předsedou, v pořádku, je to věc vlastníků ve vašem baráku, u nás byste nebyl ani řadovým členem výboru, protože by u nás s vámi vyrazili futra“.

Tak to je dobře že nejsem u vás v SVJ, možná bych byl i v kriminále. Nevím co je špatného na tom, že jako výbor řešíme věci (a dobře) co shromáždění schválilo a neřeším (neřešil bych) věci, které mi nepřísluší. Zajímavé je, že zdejší diskuse jsou plné lidí co nadávají že výbor činí něco bez řádného mandátu ze shromáždění. A najednou v tomto případě úvěru to jde? Tady to nevadí? A pak přijde za měsíce naopak někdo kdo mě bude tahat po soudech proč jsem měnil svévolně parametry úvěru? Zajímavé. Jen proto, že se to někomu zdá „dobré“ tak najednou výbor může činit co se mu zlíbí (někdo to po něm požaduje)?

Jasně jsem napsal, že když to schválí shromáždění, činit musím. Když ne, je to nejen práce navíc ale navíc docela „o hubu“ dělat něco co většina buď nechce nebo se nevyjádřila že chce (to je v SVJ shodné).

Cituji ještě: „Možná je taky rozdíl v tom, že mnoho SVJ si většinově schválí nesmysly protlačovaný výborem a jeho kamarádíčkama, protože nic nečtou, o nic se nezajímají, o ničem nepřemýšlejí, kontrolní komise neexistuje nebo neinformuje“. Ale toto je VŽDY problém vlastníků a ne výboru! My před schůzemi chystáme podrobné informace a kolik lidí si to přečte? Pětina? Desetina? A za to může snad výbor?

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.