Vložil lolek (bez ověření), 6. Červenec 2011 - 22:40

cit.„…moc překombinovaná…“

jo asi jo. Jistě to lze jednodušeji. Ale asi to je ten zdroj obav pana „RNDr.“. A jestli to má cenu řešit? – no před 4-mi roky by taky nikdo nevěřil, že tu bude „americká“ hypotéční krize za kterou mohla nenažranost bank a nepotrestatelnost odpovědných manažerů a právě jejich podbízení se při nabízení úvěrů o kterých si mohli dopředu spočítat, že je „ovce“ kterým jsou podbízeny nemohou splatit. Jejich optika že „taková krize tu nebyla a taky nebude“ vedla k čemu vedla.

Můžete říct, že toto co jsem uvedl je politika, ale bohužel někoho z té stávající možnosti davem (sorry: Shromážděním) „rozhodovat“ o přecpání se finančními hamburgry, bude pěkně bolet břuch. A určitě na lopatě nebudou TI důchodci, kteří o tom dnes v SVJ rozhodují (svou nečinností nebo finanční nevzdělaností nebo podřízením se vychytralé Výborové klice… z čehož profit pak mají i další – jako třeba Správce dohazující zakázky jen svým drahým známým, místní stavební podnikatel pro zateplení, místní provozovatel výtahů apod.)

A jestli má cenu malovat čerta na zeď – no zatím je to TEORIE – ale stejně teoretická jako, že se Řecko a ti 3-další cvaldové dostanou z krize. Pro mne by to byla jen slovní gymnastika v případě, že bych se odstěhoval z SVJ, jinak se obávám a obávat by se měl každý kdo „má informace umí počítat – ale není ve Výboru aby se tomu postavil“.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.