Vložil Petr Patočka, 23. Červenec 2012 - 16:39

provede zkusmo (přeběžně) rozúčtování naprosto jasně vystihuje, jaký způsob rozúčtování zřejmě preferujete. Prostě to nějak zkusíme a ono to nějak vyjde.

Můžete mi prosím citovat konkrétní odstavec vyhlášky, který říká, že rozúčtovatel zkusmo provede rozúčtování nebo před rozúčtováním nákladů na vytápění zkusmo oddělí část celkových nákladů a podle toho co vyjde rozdělí zbylé celkové náklady. Zkoušel jsem ve vyhlášce slovo „zkusmo“ hledat, ale neúspěšně. Protože zkusmo oddělit a odborně posoudit, jsou naprosto rozdílné pojmy. Pokud to nechápete, je opravdu jakákoli debata naprosto zbytečná.

Jste jedním z milionů osob v roce 2011 přesně z 10 526 213. Ten jeden jediný který nám tu schází, jste Vy. Ten jediný, který správně pochopil vyhlášku. Nebo prosím můžete uvést jakýkoli neanonymní zdroj, který Váš výklad potvrzuje? Nemyslím, tím Vaše články široko daleko. Kohokoli jiného, kdo se v oboru rozúčtování pohybuje. Klidně beru i konkurenci. Kdo potvrdí, že co je nad 140% je dle vyhlášky teplo k jinému účelu než k vytápění. Do té doby je to jen výklad jednoho potulného anonymního vykladače zákona.

Dostat z bytu 300% průměru je za normálních okolností naprostá fyzikální blbost a je to jen ukázka nekompetentnosti některých systémů indikace a rozúčtování. Nechť rozúčtovatel u soudu prokáže, jaké zde panovaly teplotní poměry, aby se z tohoto bytu vůbec dalo dostat 300% průměru.

Petr Patočka VIPA CZ s.r.o.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.