Vložil lake, 22. Červen 2011 - 21:54

Pane A.P.,

pokud něčemu nerozumíte, neznamená to ještě, že hlupák je ten druhý.

Permanentně píšete vlastní nesmysly a pak proti nim útočíte jako by pocházely ode mne. Není tomu tak. Vaše zamotaná tvrzení jsou Vaše vlastní, kritizujete co jste si sám vymyslel.

  • Nikde jsem nepsal o způsobení škody SVJ či vlastníkům jednotek, ani o vymáhání škody, to vše jsou Vaše interpretace. SVJ žádná škoda nevznikla, vaši při byste prohrál. Psal jsem o rozúčtování nákladů na teplo.
  • Nikde jsem nenapsal, že záležitost by byla dokumentována jen pomocí digitálních snímků. Opět Vaše vlastní tvrzení. U soudu byste byl nepřipraven a projel byste to na celé čáře.
  • Použití dodaného tepla k přímému ohřívání zemské atmosféry lze prokázat kombinací šesti důkazních prostředků. V mém textu na TZB-Info by ten, kdo věci rozumí, našel veškerá vodítka. Zbytek by si domyslel. Že Vám nad tím „zůstává rozum stát“ je jen Váš problém.
  • Že můj text je od roku 1995 první, který se zabývá účtováním vyplýtvaného tepla podle § 3 odst. 2 vyhlášky, je prostý fakt. Ten jste nijak nezpochybnil. Ostatně i Vy sám jste se o této možnosti dozvěděl ode mne, z mého příspěvku.

Odpovídám zde poměrně často a podrobně tazatelům, kteří potřebují pomoc. Vy evidentně nic nepotřebujete, jen se chcete hádat bez znalosti věci. Mějte se pěkně.

lake

Moudrý, nerozumí-li, naslouchá.
Chytrý, nerozumí-li, se táže.
Hlupák, nerozumí-li, křičí: Co to lake plácáte za blbosti!?!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.