Vložil anon (bez ověření), 17. Březen 2011 - 7:34

A ještě vám naložím. V nekonečných diskusích o sledování počtu osob v bytě např. kvůli hrazení nákladů na služby se podle mě jednoznačně došlo k závěru že NEEXISTUJE definice osoby v bytě. V zákoně zatím není a neslyšel jsem o jediném SVJ kde by si tu definici přesně zavedli.

Ale vždyť přeci úplně stejný problém je u souhlasu s kamerami!

KDO JE „OBYVATEL DOMU“ který musí souhlasit s kamerami? Majitel co bydlí ve Švýcarsku? Nájemník co obývá byt jednou ročně na vánoce když přijede na vánoční trhy? Přítel nějaké slečny docházející pravidelně na každý víkend? Dítě? Prodavačka v obchodě v přízemí? Uživatel garáže v domě? Jak někdo ověří platnost seznamu kdyby se tam měl psát např. každý nájemník? Kde je jejich seznam? Jediný prokazatelný seznam je seznam MAJITELŮ.

Znovu opakuji že požadavek na 100% souhlas OBYVATEL DOMU je NESMYSL už jen proto, že to nemá definici (vyveďte mě z omylu a rozklíčujte všechny mnou uvedené příklady obyvatel viz výše).

Tedy nejenom že existuje prokazatelně spousta domů kde jsou kamery instalovány a REGISTROVÁNY bez souhlasu všech „obyvatel“ ale navíc bude existovat obrovská spousta svj kde jednou proběhla registrace se souhlasem všech obyvatel (chtěl bych vidět jak to někdo ověřuje kdo je ten OBYVATEL!!!) ale po pár týdnech, měsících, nebo dokonce letech už ten souhlas skoro určitě neplatí.

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.