Vložil anon (bez ověření), 15. Březen 2011 - 21:27

Nikoho nenabádám k ničemu. Uvedl jsem jasně dvě možnosti.

  1. Instalovat kamery bez souhlasu všech – zde nesmyslně uvádíte nějakou odpovědnost výboru za nějakou pokutu ale budiž. Pokud SVJ získá řádnou registraci výbor nic nezanedbal. Soud přesto může SVJ prohrát ale za to přeci výbor nemůže pokud zajistil řádnou registraci. Registrací kamer bez souhlasu všech asi bude dost, rozhodně existují.
  2. Sehnat souhlas všech. Jasně jsem uvedl že toto NELZE a pokud existuje registrace na základu tohoto souhlasu VŽDY platí to samé co v bodě 1 – hrozí žaloba nového vlastníka, nájemníka (může se měnit 3× týdně), návštěvy, atd atd..

Pokud by se všichni báli pokuty kamery nejsou NIKDE přitom reálně je spousta SVJ s kamerami. Uvědomte si všichni laskavě že risk pokuty je v případě 1 a 2 naprosto ale naprosto shodný. Žalobu může podat kdykoliv kdokoliv a výrok soudu nebo toho dementního úřadu NIKDO nepředpoví.

Takže je to na vás. Já jen radím – řádně registrujte ale individuí hrozících soudem se nebojte. Většinou se ti lidé shodují s těmi proti kterým mají kamery bojovat!

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.