Vložil Pavel, 14. Březen 2011 - 16:20

Pane J.S.

možnost měnit příspěvky do doby než vznikne na tento příspěvek nějaká reakce má každý, kdo si zaregistruje nick. Vy jako neregistrovaný tuto možnost nemáte. Já také někdy příspěvek doplním, protože si dodatečně na něco vzpomenu, co by podle mého názoru příspěvek doplnilo. Pokud ale někdo na můj příspěvek mezitím zareaguje, není možné příspěvek měnit.

Pokud se jedná o § 14/4 ZoVB a skutečnost, že Prohlášení vlastníka je v některých případech nutné měnit 100% hlasů, tak na tuto skutečnost tu opakovaně upozorňuji již několik let, dříve než si pan lake svůj nick zaregistroval, např. zde: http://www.portalsvj.cz/…hodovani-svj

Obsahen prohlášení je např. podlahová plocha jednotky a určení společných částí budovy. Doslovným výkladem § 11/4, při ignorováni Ústavy a LZPS, by šlo dojít k názoru, že 3/4 přítomných hlasů rozhodne o tom, že Váš obývací pokoj je společnou částí budovy určenou pro zasedání výboru.

Pokud jste problém konzultoval s „právníkem“, který není specialista na ZoVB, je možné, že Vám nebo někomu jinému špatně poradil. ZoVB je neskutečný paskvil a nespecializovaný právník se v něm moc nevyzná (podle mé zkušenosti).

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.