Vložil pavelbbbb (bez ověření), 27. Březen 2019 - 16:44

obrý den,

chtěla jsem se zeptat můj bratr má byt na hypotéku a jelikož má dluhy, tak podal insolvenci. Nicméně má dluh u společenství vlastníků na domu za vodu, teplo, užívání prostoru atd.

Dluh je obrovský cca 100 000kč. Cca 70 tis bylo zpusobeno protekáním záchodu a je to nedoplatek za rok 2017, za rok 2018 je tam dluh cca 20 tis a za rok 2019 ještě nezaplatil ani jednu uhradu. Celkový dluh cca 100 tis.

Ze začátku se snažil situaci řešit, ale pak už díky exekucím neměl na jídlo, tak ani moc nekomunikoval. Tedka družstvo svolalo schuzy, kde se bude jmenovitě řešit. Chci se zeptat, zda ho mohou jmenovat přede všema nebo uvest o který byt jde?

Dávali mu k podpisu nějaký papír ohledne GDPR ale nepodepsal to. Mají na to právo ?

Další věc na schuzi se bude probírat to, že chtějí najmout někoho, kdo zavede nějaké redukční ventily do domu, aby bylo technicky možné ho odpojit od vody jak studene tak teplé. Technicky to proveditelné je.

Zajímá me je možné někomu odpojit vodu teplou a hlavně studenou ? Nejedná se o sport majitel bytu a nájemník, ale o spor vlastník bytu a drusžtvo vlastníku (které vlastně hřeší na jeho dluhy) Upomínám byl několikrát.

Prosím o radu.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.