Vložil Robert Otruba (bez ověření), 3. Květen 2016 - 13:55

Rád bych upozornil na společnost Austis real s.r.o. http://www.austis-real.cz/ . Naprosto nekorektní a nejhorší společnost našeho SVJ. Bohužel nám byla přidělena u nově vznikajícího domu. Přes půl roku jim jako výbor SVJ platíme a oni neuklízí, nesekají parcely, neřeší závady, problémy a dnes už ani nezvedají telefony. Nejhorší společnost, se kterou jsme se jako vlastníci bytů setkali. Jejich heslo spolehlivost, tradice jsou tak bezvýznamné a lživé.

Veškeré opravy si tak musíme řešit sami, neboť na ně není absolutně spolehnutí i přesto, že všichni vlastníci jsou platící.

Austis real s.r.o. si toho nemá brát tolik, když nezvládají péči o barák a problémy pak následně neřeší nebo když řeší – kliky, dveře, tak až po dvou měsících. Půl roku je urgujeme ohledně závad a do dnes se od října loňského roku nikdo neozval. Jediný, na kterého je spoleh je p. Matějíčková, jakožto účetní společnosti a ta je skutečně poctivá a dá se s ní komunikovat a je spolehlivá. Jinak vše ostatní je naprostá tragédie.

Recenze na Austis real je díky tomu tak negativní, že jsme se rozhodli natočit o nich reportáž do černých ovcí. Reportáž se již připravuje. Neskutečné.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.