Vložil Pavel, 5. Červen 2010 - 9:44

Prosím pište do Předmětu nějaký smysluplný název. Děkuji.

Z Vašeho příspěvku jsem pochopil, že spravujete několik SVJ. Pokud by náš správce nepoužíval správnou terminologii, tak bych se s ním rozešel. Měl bych obavu, zda vůbec něco ze správy nemovitostí ovládá.

Pokud nesprávnou terminologii používá tazatel-laik ve správě nemovitostí, lze to pochopit, protože ani „profesionál“ často správnou terminologii nezná a jen šíří bludy. Ale proto se na tomto webu několik jedinců snaží prosadit do dotazů a odpovědí správnou terminologii. Výsledek tohoto snažení kdysi dávno odhadl pan Werich, ale co se dá dělat. :-))

Navíc to urychlí odpovědi. Pokud se někdo zeptá na problém s koupeným „bytem“ a teprve po několika odpovědích se vyjasní, že se jedná o „družstevní byt“ nebo o podílové spoluvlastnictví domu, je to ztráta času a zaplnění prostoru spamem.

Jinak Vám v dobrém přeji, aby se Vašich 95% neaktivních příjemců Vašich služeb začalo ohánět citacemi ze zákonů, protože žijeme v době zákonů. Bude to prospěšné pro obě strany. Do doby než vznikne problém, si obě strany mohou nezávazně plkat o čemkoliv, až problém nastane, půjde se do zákonů, smluv, stanov etc. Potom ty plky budou k ničemu.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.